Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

Äpple

Publicerad 2008-08-29 11:53:43 i Allmänt,

I våras planterade vi en äppleträd i vårt trädgården och det har kommit två äpple, dom var verkligen stor o fin. Barnen tjatade över att få ta dom men jag sa nej, nej, nej men vad hände, jo idag när jag matade Elvin då var Filip ute o tog en. Jajajaja Smile. Vi delade på den, åt, Åhhh så gott, mycket smak o saftig i den.. Fortf en kvar på träd. Få se hur länge klarar den vara kvar.. Hoppas nästa år kommer flera äpple...Trevlig helg! /Jos

Första dag...

Publicerad 2008-08-19 09:20:44 i Allmänt,

Idag är Linns första dag på skolan. Hon är väldig stolt och tycker det är skönt att slipper förskolan pga små barnen som dreglar osv..
 

Och det är också Filips första dag på förskola efter har varit hemma sen 13 Juni så han var inget spec glad att åka till förskola idag, vill gärna vara hemma men jag tror det går fort över!


/Jos

BASTUKÅTA

Publicerad 2008-08-16 07:49:22 i Allmänt,

Nu har vi bastukåta på vårt trädgården!. Väldig nöjd! Det tog en dag att bygga den. Vi var väldig nervös innan pga osäker om mått på stenar stämmer, tänk om fel osv.. Men det passar!!! Vi ska måla den samma färg som husets färg, få se när det blir av men ska försöka nu under hösten.

    

/ Jos

Om

Min profilbild

Jos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela