Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

Hmm..

Publicerad 2009-01-20 16:40:03 i Allmänt,

Nu har jag inte lika mkt tid med att skriva på blogg pga har börjat jobba igen, heltid. Johan är pappaledig nu fram Augusti att börja med. Få se hur blir med hösten.

Känner kul att vara tillbaka på jobbet men känns som det är mycket just nu, pga vill hinner med övrigt också.

Jaa.. Ikväll efter  TV-sändning jag ska åka direkt till gym, träna Body Combat och jag ska träna hårt för att för att få ur dålig energi. 

/Jos

Isen...

Publicerad 2009-01-09 16:05:58 i Allmänt,

Idag på eftermiddag var vi på isen. Åhh så vacker det var! Grillade korv, lekte.. Här kommer några bilder! 
 


/Jos

När Kan Går Själv?

Publicerad 2009-01-03 20:54:58 i Allmänt,

 

Filip tycker om att hjälpa Elvin med att öva gå, Elvin är duktig på att gå med stöd ofta med IKEAs pall BEKVÄM, den e bäst! Men  hans balans ej så bra än...

När tror ni att han kan gå själv? (Han ska bli ett år den 12 Mars) Före eller efteråt?

/Jos

God Fortsättning...

Publicerad 2009-01-01 09:24:22 i Allmänt,

Tänker berätta lite vad vi har gjort under julen..

Vi började med att Johans familj kom till oss några dagar innan julafton, firade jul tillsammans, den dag var absolut mysig! Äntligen träffa alla och ta det lugnt, åt gott julmat, efterrätt, bastu, gick ut en stund vid sjön.

Sen åkte vi till min familj i Umeå, på julafton var vi hos min moster, där var vi 23 personer, julmat var max flott där, massor olika att välja på! när vi har ätit färdig, gick vi hem o öppna julklappar.

På juldagen åkte vi till min lillasyster Linnea o hennes man. De bor lite utanför umeå. Åkte skoter, åt tillsammans, spela en spel m.m.

Julannansdag fyller jag 30 ÅR. Dagen börjar med att åka på mellansrea, inget spec tycker jag. Sen vid ett tiden kom släkt o fikade sen gick vi ut o åt!

27 Dec åkte jag, mamma, Linnea, Carolina och Linn till stan, stod kö till en favorit affär, där finns typ SIA saker m.m. 50% på alla julsaker. Jag hittade några stor grå/röd tomtar och ljussaker, NÖJD! Sen gjorde Linn och Carolina hål i en öra. Gick på stan en stund, hittade 2 enkel tröjor. Sen måste vi skynda oss hem, jag fattade ej varför men när vi kom hem då min föräldrar sa skynda dig äta.. Du, Johan, Linnea, Filip och Carolina ska åka någonstans. Vi tar hand om Linn, Filip och Elvin. Jag sa bara typ OK.. Vi åkte till Skellefteå, under resan jag gissade på olika saker vad vi ska göra men alla var FEL. Till sist kom vi fram till Boda Borg, det är ett äventyrhuset! Vi försökte lösa olika gåtor m.m. Efteråt vi max trött o öm kropp, åt på MAX, åkte hem. Pii rolig på äventyrhuset! Tack mamma och Pappa!

28 Dec tog vi det lugnt, hälsade på föräldrars vänner Åke och Mona sen på kvällen träffade vi Filip och Rakel en stund.

29 Dec Hem till Falun!

30 Dec Lugnt och tvättsdag

31 Dec Nyår!. Första gång vi ska vara själva. Ovan. Ute var kallt. Precis innan lunch gick Johan, Linn och Filip ut, åkte på madrass med grannes flickorna sen efteråt gick vi allihopa på sjön RUNN isen, där var så vacker!! Sol skiner..
Åt gott middag, gick ut och tända ufo ballonger, efterråt åt vi glassbomb med chokladsås.

Bilder från nyårsafton        

/Jos

Om

Min profilbild

Jos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela