Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

Bilder från Linns dag!

Publicerad 2008-12-09 09:32:14 i Allmänt,

 Linn lyckas vara kvar i säng tills vi kom o sjöng för henne. Hon var så glad!  Öppnade presenter, hon är nöjd med alla saker som hon har fått.  Kalas, det kom 9 flickor, våga ej visa bilder på dom, har ej frågat deras föräldrar men iaf bjuder på två bilder. Farfars underbart tårta!   

/Jos

LINN!

Publicerad 2008-12-06 10:54:03 i Allmänt,Vårt lilla prinsessa LINN fyller 6 ÅR idag!

GRATTIS GRATTIS!!

KRAMAR Mamma, Pappa, Filip och Elvin...

Bilder från hennes dag kommer senare...

Torsdag...

Publicerad 2008-12-04 11:33:56 i Allmänt,

Om några timmar kommer mina Mamma och Pappa hit, de ska hämta Linn och Filip på skola/dagis.. Linn och Filip tycker det är extra spännande idag pga flesta deras kamraters mormor/morfar/farmor/farfar bor nära dom osv, men vårt e långt avstånd mellan ca 57 mil! Så de säker är stolt idag och säker visa för fröken kamrater vem mormor o morfar är!..
Imorgon kommer Johans pappa oxå hit! Varför? Jo På Lördag Linn fyller då 6 ÅR! Linns Farfar e snällt som ska ta med prinsessaTÅRTA! Ska ha kalas för henne på Lördag. Har bjudit alla tjejer i hennes klass och grannes flickor.. ROLIGT!!

Bjud på en bild. Vi tänder OFTA ljus, När det är tända då Elvin gärna komma fram till ljus och titta på.


/Jos

Säljes taklampa...

Publicerad 2008-12-02 16:01:42 i Allmänt,

Vill få bort taklampa med 4 glas, jaa ni ser på bild istället! Den har vi i vårt köket nu men har inte trivsas med den. Har försökt hitta annan plats i huset som passar till den lampa, tyvärr finns inget. Så vi vill sälja den BILLIGT, några hundra kronor!..

Intresserad? Hör av er!/Jos

Om

Min profilbild

Jos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela