Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

London & Snö!

Publicerad 2008-10-31 11:01:47 i Allmänt,

Kom hem i Onsdags natt från LONDON. Var där med min lillasyster i 5 dagar. Det har varit toppen, hann med allt som vi vill göra, titta på. Där var riktig höst nu. Blad/Löv fortf hänger fortf kvar, lagom varmt. Många folk har fortf shorts eller inga jacka. Vad e bäst med London är svårt att säga. Vi tycker alla olika aktivitet är kul!
 

I natt kom det SNÖ här i Falun. Så självklart på förmiddag var jag o barnen ute o lekte, gjorde snögubbe, åka pulka..
    

/Jos

Säljes...

Publicerad 2008-10-12 14:45:44 i Allmänt,

Hej..

Jaa, Elvin har blivit stor pojke nu. Exakt idag blir han 7 månader så vi behöver inte några saker längre.. Kanske av er eller ni känner nån som behöver dom saker.. Hör gärna av er så vi kan komma överens osv.

SÄLJES:
* Britax Römer Safe Plus 2008, använd endast i 4 mån

* Babygym, den är fortf i bra skick

* Babysitter

* Massor pojk och uniex kläder, vinter overall, fleeceoverall m.m. Stl varierar men finns i ca 62-74.
   Märke: POP, HM, Lindex, Åhlens m.m.

Hör gärna av er!!

/Jos

Mjölkallergi?

Publicerad 2008-10-08 12:39:39 i Allmänt,

I somras började Elvin kräks väldig mycket i viss period, vårt kläder, soffa, golv blir pii genomblöt. Det var jobbigt och i Söndags han spydde då känner jag mig nu räcker det! Måste kolla vad e fel på honom.. Måndags ringde till Bvc, dit o vägde. Han har gått LITE upp men följer inte hans kurva. Då vi dit barnakutmottaget. Läkare undersökn honom. Allt verkar bra men vill göra ultraljud för att titta på hans magsäck.

Fick tid idag kl 10. Så i morse var det max stressigt pga Linn blev oxå sjuk och jag fortf sjuk sen Lördags.. Skyndade mig packa Elvins skötväska. Lämnade Filip på dagis sen vi tre dit sjukhus o gjorde undersökn. Omkr magsäck ser fin ut men väldig MKT luft i även lite i tunnatarm. Det kan vara en tecken på att Elvin är mjölkallergi samma som Linn och Filip haft förut när de var liten men reaktion var olika. Linn och Filip fick typ utslag, röd, torrt överallt på kroppen. Elvin har inte sådan reaktion, läkare sa kan vara olika reaktioner. Så nu har jag hämtat mjölkfritt ersättning på Apoteket, hoppas Elvin accepterar den men jag tror han blir inte mätt av den så nu måste jag ge honom riktig mat, gröt.. Förut var jag mer lat, bekväm m välling men nu NEJ, går inte längre pga den mjölkfritt e mer tunna än välling. Få se hur det går i närmaste dagar. Han ska inte äta mjölkprotien i 2 veckor sen vi dit o göra allergitest o prova ge välling o se hur han regerar, om spy igen då är den bevis att han är allergi. Suck.

/Jos

Sjuk...

Publicerad 2008-10-06 07:57:27 i Allmänt,

Igår blev jag sjuk... Inte så kul! Typisk detta händer när Johan ska åka bort. Idag ska han åka till Örebro med jobbet men som var tur att han e hemma imorgon kväll.. Jag får väl äta massor ALVEDON för att överleva idag och imorgon! ;-)

/Jos

Vinterkängor??

Publicerad 2008-10-01 19:01:09 i Allmänt,

Har ni nåt tips på BRA vinterkängor till barnen?

Jag har letat men har ej hittat nåt bra än..

Fundera på att åka till Kumla där finns Kavat fabrikförsäljning.. Är det värd att åka dit? När ska åka till Örebro/Kumla? Hmm...

/Jos

Om

Min profilbild

Jos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela