Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

En till mms bild..

Publicerad 2009-10-28 15:14:38 i Allmänt,

fick jag det nyss, blev lite nervös om det har hänt nåt mer. Åhh det var en härlig bild, riktig bröderkärlek! De satt tillsammans framför brasan!

Kram Jos

Och nyss..

Publicerad 2009-10-27 16:47:37 i Allmänt,

hände det igen! Johan var vid data några minuter då Elvin passar på smyga till köket och tog flingor paket och häll ut allihopa...  Jag kan tänka mig att han njuter max av det! Trevligt!.. 

Kram Jos

Liten olycka...

Publicerad 2009-10-27 15:41:49 i Allmänt,

Idag fick jag mms bild på Filip. Otur.. Han o Elvin lekte men Elvins huvud slår på Filips näsa och börja blöda.. Otur men samt typisk Elvin! Hoppas han lugnar sig snart.

 

Kram Jos

Nu har det kommit..

Publicerad 2009-10-14 09:58:57 i Allmänt,

3 marsviner till oss i Måndags. Linn har önskat sig länge nån djur men vi var tveksam, funderade vilken djur passar oss bäst. Katt, mysig men nej vill inte riva sönder vårt soffan. Hund, nej blir bara mer jobbigt pga har redan 3 barnen som kräver tid av oss. Kanin, ja men var finns plats för bur ute? Svårt hitta rätt plats. Till sist bestämde vi oss att det blir marsvin. Lättare att sköta och passar familjsom har småbarn. Och ren av slump i Måndags kollade på Blocket. Såg att en familj var tvungen att sälja sin 3 marsviner (honar) då ingår det allt typ bur, nagelklippning, vattenflaska, skål, enkel hus, hö, spån, pellets för endast 100 kr.. Åkte dit med barnen, åhh så söt och riktig Tama är dom!

I början var de rädd pga nytt miljö, ljud men nu är det lite bättre.. Tror efter helg blir de mer van..
en är gul/orange 2 år som ska heta Lejonapa enligt Filip.
en är svart 2 år som ska heta Svartnos enligt Linn.
en är vitt med grå omkring nos 6 år som ska heta Snövit. Linn och Filip säger den är Elvins.

Sätta in bild senare.

Kram Jos

Om

Min profilbild

Jos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela