Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

Vattkoppor

Publicerad 2011-01-28 09:24:51 i Allmänt,

Elvin blev inte så sjuk av vattkoppor, inga feber. Inte så många prickor, kanske bara 30 st. Bara klia, väldig skönt =)

Tisdgas smörjade vi potatismjöl på honom, efteråt blev det mycket bättre, kliar inte lika mycket längre. Han tycker det var kul att få det på sig, skrattade =)


Nu på morgon var pojkar ute en stund. lekte med bilar. Skönt med lite frisk luft =)


Filip brukar vara ledig på Fredagar nu här termin. Han gjorde Elvin sällskap ute en stund =)


Kram Jos

Vattkoppor

Publicerad 2011-01-25 09:22:45 i Allmänt,

Elvin har nog vattkoppor nu.. Upptäckte några prickor på rygg igår kväll. Så idag är jag hemma med honom..

/Jos

Blodcentralen

Publicerad 2011-01-24 16:16:49 i Allmänt,

Idag har Gävledala gjort report om mig eftersom jag får inte ge blod pga tolk osv men jag VILL ge, är fullfrisk osv ändå nekas.. Tycker det var inte bra orsak.. De skulle ge mig en svar om en månad. Vi får se vad som händer men jag är tveksam att de svarar om en månad, just nu känns inte så..

Kolla på deras hemsida: http://svt.se/2.33557/1.2304597/johanna_far_inte_lamna_blod?lid=puff_2304597&lpos=lasMer

Kram Jos

Lördag kväll

Publicerad 2011-01-22 19:37:48 i Allmänt,

  

Mysig stund innan dags att lägga sig..

Idag har vi åkt längdskidor ca 4 km. Efteråt åkte Johan med en arbetskamrat skoter i skogen. Jag var hemma med barnen. De var helt slut. Orka inte göra någoting speciellt. Pojkar har badat, laga gott lasagne med vitlök i.

Nu ikväll ska vi bara lata oss.

Kram

Familjen

Publicerad 2011-01-11 11:41:52 i Allmänt,

Hej alla!

* Elvin mår bra, tecknar mer och mer. Han är väldig bestämd pojke mem mysig. Det är mamma som ska lägga honom varje kväll men igår kväll åkte jag borta en stund och Johan lyckas lägga honom! Hurra! =)

* Filip är så go kille, vill gärna krama, kroppskontakt. Syns just nu är han i en känslig period vill vara stor kille men samt ibland vill vara en liten pojke. Typisk 6 årig =)

* Linn är väldig socialtjej. Hon har humör sväng just nu. Ibland kan hon bara plötsligt blir SÅ arg sen svänger det till en snäll tjej igen. I höstas börjar hon träna gymnastik och imorgon är första gång träning för här termin, hon längtar!

* Johan jobbar ganska mycket nu men han älskar vara hemma och vara ute med barnen, skotta snö och åka skoter. Är glad att ha honom som min man och som pappa till vårt barnen. Älskar dig!

* Johanna (jag) mår bra. Har varit duktig att säga nej till en del olika aktivitet, och säga nej till en del med att hjälpa till med olika saker pga det blev för mycket i höstas, känner inte hinna med allt men nu här våren termin har jag INGET plan. Känner mig mycket mer glad och ska försöka träna igen, umgås med familjen, släkt och vänner.

Kram Jos 

Om

Min profilbild

Jos

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela