Familjen Kankkonen

Blogg om Familj Kankkonens vardagsliv...

Vinterkängor??

Publicerad 2008-10-01 19:01:09 i Allmänt,

Har ni nåt tips på BRA vinterkängor till barnen?

Jag har letat men har ej hittat nåt bra än..

Fundera på att åka till Kumla där finns Kavat fabrikförsäljning.. Är det värd att åka dit? När ska åka till Örebro/Kumla? Hmm...

/Jos

Kommentarer

Postat av: piggelin

Publicerad 2008-10-01 19:39:04

Skopunkten kanske?

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-10-01 22:05:57

grannen i forsa äger fabriken kavat och dessa skor är alldeles bra! Men kolla upp med deras återförsäljare? :)



kram

Postat av: ådi

Publicerad 2008-10-02 14:43:09

Hej Jos!

Kavat-butiken i Kumla säljer mycket riktigt bra skor till lägre pris. Det är absolut värt att åka dit om ni någon gång är i Örebro. Jag brukade köpa skor till Dennis där förut :o)



Stora kramar från oss!!!



Ådi

Postat av: Anna Y

Publicerad 2008-10-04 12:29:59

Hej Jos!

Vad kul du skrev ngra rader till oss! Jo allt är bra här, en riktig lugn lördag, sambon krattar ute och jag fixar lätt lunch och fika, vi köpte lite extra lyx kakor och bullar så vi tänker sitta ute på altan innan vi kan inte det mera pga kallt så idag skiner solen och då ska man passa på! Kul att ni har tre barn nu... sugen efter ett till eller? hihihi.. jaa det blir så spännande till julen/december för oss. Vi längtar så mkt efter vår unge..barnkära är vi och vi pritorterar ju familjen på första hand. Vi har mkt planer framöver vad vi vill göra med barnen oxå.. himla kul!

Tycker om era bastu, väldigt skön ut! Synd vi ej bodde grannar så skulle vi våldgästa hos er varje helg för att sitta där!!!;)fnissa

Trivs i Falun? Vad jobbar du med då?

KRAM!

Postat av: Chris

Publicerad 2008-10-07 08:17:00

Köpte nyss Viking märke kängor till barn pga bäst i test och vattentät osv.. Stor rea på Intersport pga fjolårets modell reas ut.. En tips bara :)

Postat av: Alexandra

Publicerad 2008-10-07 12:17:50

Hej! Jag var nyfiken på er tredje bebis och då tipsade Helena om er blogg. Hoppas det inte gör något? Jag handlar ofta Kavat till Oscar i Kumla, de säljer kavatskor och kängor till ca 50 % av butikspriser, så det är värt att åka dit, om ni ändå har vägarna förbi. Observera dock att de bara öppnar kl 14-18 mån-tors. Jag är inte alldeles säker på om det är samma tider som gäller i höst. Kan kolla upp om du fortfarande är intresserad.Hur som helst så är Kavat superbra, varma och tåliga. Tillverkar i Kumla, så det känns kul att köpa svenskt också. Och sist, men inte minst måste jag få gratulera till Elvin!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jos

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela